zavidna linija

Domaća glumica u golišavom izdanju pozirala za obožavatelje

11.01.2018 u 21:30

Bionic
Reading

Poznata osječka glumica Nela Kocsis ne srami se svog dobro izgleda i isklesanog tijela na kojem bi joj pozavidjele i neke mlađe kolegice, pa je bez srama pozirala u oskudnom izdaju za društvene mreže

Atraktivna 47-godišnja glumica Nela Kocsis koju zbog njezine figure već godinama svrstavaju među najatraktivnije domaće glumice ovih je dana odlučila počastiti svoje obožavatelje zanimljivim fotografijama na kojima pozira u potkošulji i čizmama. 

Na dvije golišave fotografije na kojima vidimo da je odjenula bijelu potkošulju i visoke smeđe čizme te se oko bokova tek lagano ogrnula kariranom košuljom Nela Kocsis ponovo je pokazala kako se ne srami svog dobrog izgleda. 

Fanovi su je u komentarima obasipali komplimentima.

I sama Nela nedavno je za tportal otkrila kako održava ovako zavidnu liniju. Rekla je tada kako je za većinu zaslužna genetika.

  • +8
Nela Kocsis Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Ne idem u teretanu, ne vježbam. Puno hodam, krećem se pa tako nastojim zategnuti mišiće. Genetika tu igra najveću ulogu jer nikad nisam imala problema s debljanjem. Nemam ovisnost o slatkom, jedini šećer koji konzumiram onaj je u kavi. Jedem sve što volim i što mi odgovara. Sama sam nesvjesno odabrala zdrave i nekalorične namirnice. Tjesteninu jedem izuzetno rijetko, konzumiram vrlo malo kruha. Jedem puno povrća, a voće ne pretjerano, osim banana. Juhe obožavam i to mi je baza ručka - svaki dan je mora biti', ispričala je za tportal glumica.