IZGLEDA SJAJNO

Dok se Pierce Brosnan pred sudom pravda da nije kriv, njegova supruga privlači pažnju

18.01.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon što je holivudski glumac prekršio stroga pravila Nacionalnog parka Yellowstonea, zbog čega je završio pred sudom gdje se izjasnio kako nije kriv, njegova voljena Keely objavom je raznježila sve

Mnogima najdraži James Bond svih vremena, Pierce Brosnan, radi na novom filmu 'The Unholy Trinity', povijesnom westernu koji prikazuje trenutke prije pogubljenja Isaaca Broadwaya koji svom sinu ostavlja zadatak da ga osveti kod čovjeka koji mu je smjestio zločin koji nije počinio.

Tijekom snimanja Brosnan je boravio u Wyomingu, gdje je prekršio stroga pravila Nacionalnog parka Yellowstone. Pred sam kraj 2023. godine podnesena je i kaznena prijava protiv njega jer je zalazio u sva zaštićena termalna područja, čak i ona nad kojima stoji ograničenje korištenja.

Na sudu se Brosnan izjasnio da nije kriv, a kakve će posljedice ovo sve imati po njega, još uvijek nije poznato.

A dok se on bori sa sudstvom, njegova voljena supruga Keely Shaye Smith napravila je sve kako bi sinu Dylanu priredila slavlje za pamćenje.

PRATE GA U STOPU

Oduševljenje na licu Piercea Brosnana naglo je splasnulo kada ih je ugledao

Pogledaj galeriju

Povod je bio i više nego opravdan, jer je stariji sin Brosnana i Keely proslavio 27. rođendan, zbog čega je ponosna majka na svom Instagramu objavila niz fotografija Dylana - od najranije dobi do danas, a posebnu pozornost ukrala je ona sama.

LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA

I nakon 22 godina braka Pierce Brosnan i dalje zaljubljeno gleda svoju Keely

Pogledaj galeriju

Na pretposljednjoj u nizu fotografija nalazi se cijela obitelj i pozira u restoranu uz more, a upravo Keely privlači najviše pažnje u prozirnom gornjem dijelu haljine ispod koje se nazirao top na bretele.