FRAN JE NJEZINA STIJENA

Dobro raspoložena Monika Olujić u jednom od rijetkih javnih pojavljivanja sa suprugom

20.12.2023 u 12:23

Bionic
Reading

Sinoć je u Zagrebu održana dugo iščekivana premijera filma 'Ferrari'. A o kakvom je filmu riječ i koliko su ga svi željeli pogledati, govori i činjenica da su se na crvenom tepihu okupila i brojna poznata lica koja i nemamo prilike često vidjeti na društvenim događanjima. Među njima je bila i nekadašnja voditeljica Monika Olujić koja je stigla sa suprugom, odvjetnikom Franom Olujićem

Već nekoliko godina nekadašnje zaštitno lice Nove TV, Monika Olujić, poznatija javnosti kao Monika Kravić, živi život daleko od svjetala reflektora, stoga i ne čudi da svako njezino pojavljivanje u javnosti izazove veliku pozornost. A još kada joj se u izlasku pridruži i njezin drugi suprug, odvjetnik Fran Olujić, sreće njezinih obožavatelja je potpuna.

Supružnici Olujić snimljeni su sinoć na premijeri dugo iščekivanog filma 'Ferrari', gdje su pozirali okupljenim fotografima na crvenom tepihu.

I dok se Fran odlučio za casual izdanje, sastavljeno od hlača u svijetloj boji i tamnog sakoa ispod kojeg se nazirala svijetloplava košulja, Monika je odigrala na kartu elegancije u crnom odijelu.

PREMIJERA 'FERRARIJA'

Ne viđamo ih često: Branka Krstulović, Mirela Srna i Monika Olujić ponovno na okupu

Pogledaj galeriju

Par je zajedno tri godine, a svoju vezu ozakonili su u svibnju 2021. tajnim vjenčanjem održanim samo dva mjeseca nakon što se doznalo da su se zaručili tijekom odmora na egzotičnoj lokaciji. A odmah nakon vjenčanja javnost je doznala i kako je lijepa Monika ponovno trudna.

Njihovo prvo zajedničko dijete, sinčić Ivan, rodio se u listopadu 2021., pet mjeseci nakon vjenčanja. Inače, Monika Olujić iza sebe ima brak sa sinom Zdravka Mamića, Marijem, s kojim je dobila također dvojicu sinova, Jakova i Josipa.