KAZALIŠTE KOMEDIJA

Dobro poznata lica okupila se na premijeri predstave 'Tulum u samostanu'

1/44

Poznati na premijeri predstave 'Tulum u samostanu' u kazalištu Komedija

Premijerom predstave britanskog dramatičara Michaela Wynnea 'Tulum u samostanu' u režiji Aide Bukvić zagrebačko Gradsko kazalište Komedija, nakon višemjesečnih radova na obnovi gledališta, u petak je otvorilo svoju novu kazalištu sezonu. Iz prvih redova predstavu su pažljivo pratila brojna dobro poznata lica poput voditeljice Barbare Kolar, glumaca Filipa Juričića i Ivice Zadre, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, operne dive Sandre Bagarić, pjevačice Vanne, bivših misica Ivane Delač Đolo i Ivane Mišure te brojni drugi kulturnjaci i estradnjaci.

'Tulum u samostanu' (The Priory) premijerno je izveden u londonskom Royal Court Theatreu 2009. te je, nakon pohvala kritičara, osvojio nagradu Olivier za najbolju novu komediju. Radnja prati skupinu dobrih prijatelja koji odluče zajedno dočekati Novu Godinu u starom samostanu preuređenom u luksuznu kuću za odmor. Samostan je duboko u provinciji, daleko od svake civilizacije, okružen šumom. Nema signala za mobitel, nema interneta, nema televizije.

Poznati na premijeri predstave 'Tulum u samostanu' u kazalištu Komedija

Poznati na premijeri predstave 'Tulum u samostanu' u kazalištu Komedija

Izvor: Pixsell / Autor: Tportal montaža

Prethodna slika Sljedeca slika
U kazalištu Komedija u petak je održana premijera predstave 'Tulum u samostanu' koja je okupila brojne kulturnjake i estradnjake
  • Autor: I. But.
  • Objavljeno 23.11.2018 u 22:20