veliki izazov

Djevojka Gorana Ivaniševića dobila zanimljivu ponudu

14.06.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Niti 24 sata nakon što je objavljeno kako je proslavljeni bivši tenisač navodno zaprosio svoju djevojku, radijsku voditeljicu, Nives Čanović je predstavljena i kao nova voditeljica na HTV-u. Uz Tamaru Loos vodit će glazbenu emisiju, što smatra velikim izazovom

Za deset dana, točnije 24. lipnja, na HTV 2 počinje emitiranje nove glazbene emisije HRT Top 20, gdje će domaći glazbenici napokon imati priliku predstavljati svoje spotove.

No, ono što je zanimljivije od spotova zasigurno je angažman dviju radijskih voditeljica - Tamare Loos, ali i djevojke Gorana Ivaniševića, Nives Čanović.

Nives Čanović i Tamara Loos Izvor: Promo fotografije / Autor: Krasnodar Peršun za HTV

'Jako se radujem ovoj suradnji, glazba ima vrlo važnu ulogu u mojemu životu, pa me emisija ovakva tipa posebno zanima. Na radiju radim već dugi niz godina, pa će biti pravi užitak i u televizijskome formatu podsjetiti publiku da i u Hrvatskoj postoje vrhunski glazbenici. S Tamarom se odlično slažem privatno, pa vjerujem da ćemo tu energiju prenijeti i u HRT Top 20', izjavila je Nives Čanović, koja se nedavno vratila iz Pariza, gdje je pratila Gorana Ivaniševića na seniorskom turniru.

Čini se kako je ova godina u znaku lijepe Nives, jer osim na poslovnom planu, izvrsno joj ide i na ljubavnom otkako je u vezi s Ivaniševićem, koji ju je navodno već i zaprosio.