zbog bračnih razmirica

Djeca Brada Pitta i Angeline Jolie nisu vidjeli svoju baku i djeda već četiri godine

14.08.2020 u 14:50

Bionic
Reading

Roditelji Brada Pitta, Jane i William navodno nisu vidjeli svoje šestero unučadi od 2016. godine. Dok je u braku njihovog sina s Angelinom Jolie sve štimalo, djeca su često posjećivala baku i djeda kojima dugo ne viđanje unuka teško pada

Majka Brada Pitta, Jane proslavila je 80. rođendan no na proslavu nisu došla djeca njezinog sina koju glumac dijeli s Angelinom Jolie. Njih šestero 19-godišnji Maddox, 16-godišnji Pax, 15-godišnja Zahara, 14-godišnja Shiloh i 12-godišnji blizanci Vivienne i Knox ranije su posjećivali baku i djeda dok je brak između Brada i Angeline funkcionirao.

Kad su 2016. godine saznali da se Angelina i Brad rastaju njegova majka Jane bila je 'bijesna' što ga njezinog sina tretirala na okrutan i manipulativan način. Prijatelji Bradovih roditelja rekli su kako Bill i Jane Pitt nikada neće oprostiti Angelini zbog boli koju je nanijela cijeloj obitelji. Čak i prije razvoda, Angelina i svekrva nisu imale blizak odnos.

'Jane se uistinu trudila kako bi se povezala s Angelinom i poželjela joj dobrodošlicu u obitelj, ali čini se kako ništa nije funkcioniralo', kazao je tada anonimni izvor koji je dodao da je Bradova majka voljela njegovu bivšu suprugu Jennifer Aniston. Jane Pitt je svojoj unuci Shiloh redovito kupovala ženskastu odjeću iako je poznato kako se ona od malena preferirala oblačiti poput dječaka.

Jane je pismom lokalnim novinama u kojem u kojem izražava protivljenje politici Baracka Obame, a prvenstveno njegovim stavovima o istospolnim brakovima i abortusu još više produbila loš odnos s Angelinom. Naime, Angelina i Brad se nerijetko izjavljivali da se neće vjenčati sve dok i homoseksualci ne dobiju ista prava.

  • +4
Angelina Jolie sa sinom Knoxom Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majka Brad Pitta rođendan je proslavila u njegovom domu u blizini Santa Barbare u društvu sina Doug Pitta i snahe Lise, te kćeri Julie Neal i zeta Robert, s unucima Sydney, Reagan i Landon Pitt, te Josie, Rylie, Caden i Cruz Nealom. Unuci su nosili majice s natpisom 'Bakin 80 rođendan'. Bradov otac William je sagradio stambeno naselje u kojem je ulice nazvao po svojim unucima. Jedna od unuka podijelila je fotografije s bakom na Instagramu. Svi su nosili tunike s natpisom 'bakin 80. rođendan'.