U DRŽAVI UTAH

DJ Tiësto oženio 27 godina mlađu manekenku u futurističkom resortu usred pustinje

25.09.2019 u 14:22

Bionic
Reading

Nakon četiri godine veze, od čega su godinu dana proveli i zaručeni, šesti najplaćeniji DJ na svijetu proteklog je vikenda oženio svoju 23-godišnju zaručnicu, manekenku Anniku Backes

50-godišnji danski glazbenik, punog imena Tijs Michiel Verwest, prošle je subote oženio svoju dugogodišnju djevojku, 23-godišnju manekenku Anniku Bakes i to na glamuroznoj i raskošnoj ceremoniji održanoj usred pustinje u američkoj saveznoj državi Utah.

DJ Tiësto, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 120 milijuna funti, te je šesti najplaćeniji DJ na svijetu, odabrao je 'futuristički resort' Amangiri za savršenu lokaciju svog vjenčanja, iznajmivši za tu prigodu cijeli resort za njihovih 80 uzvanika.

Kako donosi Vogue, sam obred vjenčanja održan je na terasi s pogledom na stijene i pješčane dine u pustinji, ispod stupova obloženih cvijećem. Prolaz do oltara bio je betonski, a protezao se kroz zrcalne lukove koji su reflektirali pustinju.

Za svoj dan iz snova mlađahna manekenka odabrala je dvije vjenčanice - jednu s potpisom Oscara de la Rente i drugu Berte, dok je DJ Tiësto, kojeg je za izgled inspirirao njegov omiljeni filmski lik James Bond, bio elegantan u odijelu Toma Forda.

Nakon ceremonije cijeli je prostor pretvoren u noćni klub, a DJ Coleman pustio je i pjesmu napisanu posebno za mladence, pod nazivom 'A Million Years'.

  • +3
DJ Tiesto i Annika Backes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / XPUSDLMZ