MAMA I KĆi

Dirljiva čestitka za voljenu majku: Sad je posve jasno od koga je Reese Witherspoon naslijedila ljepotu

20.08.2021 u 13:40

Bionic
Reading

Glumica Reese Witherspoon uvijek na prvo mjesto stavlja obitelj, a osobito majku Betty, s kojom je vrlo bliska

Glumica i poduzetnica Reese Witherspoon na Instagramu je dirljivom porukom čestitala 73. rođendan svojoj voljenoj majci Betty.

U jednom je ranijem intervjuu 'plavuša s Harvarda' otkrila kako je upravo Betty prva osoba s kojom se čuje ujutro.

Ispod fotografije na kojoj mama i kći poziraju s neodoljivim osmijehom na licu, Reese je napisala:

'Danas slavim! Bettyin je rođendan... Moja divna mama. Osjećam se tako sretno što u svom životu imam njezinu radost, sreću i mudrost. Uvijek mi je govorila da sanjam velike snove, da se smijem svaki dan, da budem kreativna, uživam u svakom cvijetu koji vidim i da pomažem drugima. Obrisala mi je suze i razveselila se svakom mom uspjehu. Iako joj nikad neću moći reći koliko je volim, svakodnevno se trudim. Volim te, mama.'

Njezina rođendanska čestitka začas je skupila brojne lajkove, a svi su se složili kako je lijepa Reese naslijedila ljepotu i dobre gene od mame.

  • +12
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Dave Kotinsky / Getty images / Profimedia

Inače, poduzetna Reese je početkom ovog mjeseca prodala svoju medijsku tvrtku Hello Sunshine, procijenjenu na 900 milijuna dolara, a kako piše The Hollywood Reporter, kupili su je Tom Staggs i Kevin Mayer, uz podršku tvrtke Blackstone.

Kompanija Hello Sunshine producirala je nekoliko velikih projekata, poput serija 'Male laži', 'The Morning Show' i 'Little Fires Everywhere', u kojima je glumila i sama Witherspoon.

Unatoč tome, neki su smatrali da je cijena od milijardu dolara, koliko se pretpostavljalo da bi posao mogao vrijediti, prevelika za kompaniju koja ipak nema opsežan katalog prethodnih projekata.

Cijena od 900 milijuna dolara, kako je objavio People, ogromna je i za holivudske standarde.