DOLEŽAL, GIBONNI, Cetinski...

Kolege glazbenici opraštaju s legendarnim glazbenikom: 'Dragi Massimo, pjevaj zauvijek u nebesima'

23.12.2022 u 19:10

Bionic
Reading

Mnogi poznati na društvenim se mrežama opraštaju s hvaljenim i nagrađivanim glazbenikom Massimom Savićem iza kojeg je dugogodišnja karijera

Podsjetimo, Massimo je preminuo u dobi od 60 godina, a tužnu vijest potvrdile su na društvenim mrežama njegova supruga Eni i kćer Mirna.

Vijest o smrti nagrađivanog glazbenika iza kojeg će ostati brojni hitovi, rastužila je mnoge, kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Već pristižu prve reakcije na Massimovu smrt, a mnogi se poznati opraštaju s glazbenikom i na društvenim mrežama.

Sanja Doležal je tako poručila: 'Dragi Massimo, pjevaj zauvijek u nebesima', a svoju su sućut obitelji izrazili i mnogi drugi.

Tony Cetinski stihovima se oprostio od Massima:

'U prolazu smo svi,

svakom se vrijeme isto troši,

svakom je dan bogom dan,

netko će ljubit, a netko ostat sam.

'Baš na današnji dan si morao otići dragi Max. 23. prosinac. Iskrena sućut obitelji', objavio je Tony Cetinski na svom Facebook profilu.

I Vannu je rastužio prerani Massimov odlazak te se porukom oglasila na Instagramu.

Gibonni je poručio: 'Zapalio sam sviću za dobrog našeg Massima. Prerano, neshvatljivo prerano …..nek mu Bog da pokoj duši'.

Petar Grašo također se biranim iječima oprostio s Massimom objavivši zajedničku fotografiju.

'Otišao je veliki umjetnik, veliki glas i iznad svega velik i divan čovjek.. Iskrena sućut cijeloj obitelji.. Dragi moj Max, počivaj u miru, i kao što tvoja pjesma kaže - zauvijek ćeš biti tu', napisao je Grašo.

I Franku Batelić rastužila je smrt Massima s kojim se oprostila porukom: 'Prerano otišao jedan od najvećih'.

Od dragog kolege se oprostila i Nina Badrić, kao i Marko Tolja kao i Albina kojoj je Massimo bio mentor u The Voiceu. 'Zbogom velikom glazbeniku i mentoru. Čast mi je što sam imala priliku pjevati sa Vama', poručila je Albina.

Jacques Houdek tako je na Facebooku poručio da večeras pjeva u Massimu u čast, a s Massimo oprostio se i Halid Bešlić.

S glazbenikom se oprostio i Ivica Propadalo riječima: 'Tuga beskrajna, sućut obitelji', dok je Ana Rucner poručila: 'Počivaj u miru Massimo. Iskrena sućut obitelji'.

Dino Jelusić također tuguje za Massimom.

'Massimo... Pa je li to moguće? Prijatelju dragi, počivao u miru. Nikako nismo uspjeli realizirati taj duet koji planiramo već dvije godine, toliko smo vremena proveli na telefonu pričajući o životu i svemu šta dolazi i sad ovo', napisao je Dino koji je s Massimom bio i dobar prijatelj.

Goran Karan od neprežaljenog glazbenika oprostio se porukom: 'Adio majstore'

Među onima koji su izrazili sućut na društvenim mrežama su i Sandi Cenov, Amira Medunjanin, Sementa Rajhard, Jurica Pađen, Psihomodo Pop, Karmela Vukov Colić, Zoran Šprajc, Duško Ćurlić, Nataša Janjić Medančić, Jelena Veljača...