VRIJEDNA NAGRADA

Dijelimo 2x2 ulaznice za rasprodani koncert Florence and the Machine u Puli!

17.06.2023 u 16:21

Bionic
Reading

U sklopu turneje 'Dance Fever', britanski bend Florence and the Machine predvođen velikom zvijezdom Florence Welch po prvi puta samostalno nastupa u Hrvatskoj. Koncert u Puli održava se u nedjelju, 18. lipnja, a tportal vam poklanja 2x2 ulaznice

Florence + The Machine prodali su više od 17 milijuna albuma diljem svijeta, osvojili brojna Brit Awards priznanja, nominacije za sedam Grammy nagrada i zasjeli na vrhove glazbenih top ljestvica diljem svijeta.

Od debi albuma 'Lungs' iz 2009., Florence Welch s bendom Florence + The Machine izrasla je u jednu od najprepoznatljivijih vokalistica današnjice. Uslijedio je “Ceremonials” iz 2011., a nasljednik “How Big, How Blue, How Beautiful” zasjeo je na prvo mjesto Billbardove ljestvice albuma u SAD-u, odveo ih na headlinerske nastupe najvećih festivala poput Glastonburyja. Tom je prilikom nastupila i u Zagrebu na INmusic festivalu.

  • +2
Florence and the Machine na INmusic festivalu 2016. Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Florence trenutačno promovira peti album “Dance Fever” objavljen prošle godine, a u sklopu njega nastupa i u pulskoj Areni na koncertu koji je rasprodan još sredinom veljače.

Prije Florence & The Machine nastupit će cijenjena hrvatska glazbenica, Splićanka Dunja Ercegović poznatija kao Bad Daughter, koja je 2021. osvojila nagradu Rock&Off za album godine te Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Za ovaj spektakl dijelimo 2x2 ulaznice, a sve što trebate učiniti jest zapratiti tportal.hr na Instagramu i označiti osobu koju vodite sa sobom u Pulu na koncert.