NE KRIJU LJUBAV

Detalj koji je možda otkrio tajnu: Znači li ovo da je Cristiano Ronaldo odveo pred oltar svoju zaručnicu Georginu

28.01.2020 u 15:09

Bionic
Reading

U vezi su već tri godine i zajedno su dobili djevojčicu Alanu Martinu, a zgodna Argentinka spremno je prihvatila odgoj i majčinsku figuru ostale Ronaldove djece. Iako su poprilično ozbiljni, te su se čak i zaručili, Cristiano i Georgina Rodriguez nikada nisu javno govorili o vjenčanju i braku

O njihovim privatnim odlukama, planovima u ljubavi jako malo se zna. Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez poprilično su tajnoviti kada je u pitanju ta tema, a mlada Argentinka čak nikada nije dala intervju i sebe stavljala u prvi plan.

Tek zbog velikog dijamantnog prstena koji je prošle godine zablistao na njezinoj ruci, mediji su zaključili da se par zaručio, a onda su krenula nagađanja oko vjenčanja o čemu najbolji nogometaš svijeta šuti već duge tri godine koliko su zajedno.

Unatoč svemu, Ronaldo i Georgina praktički žive kao u braku, zajedno odgajaju četvero djece, najstarijeg Ronaldova sina kao i blizance Evu i Matea koje je na svijet donijela surogat majka te svoju kćerkicu Alanu Martinu.

No, sada su se pojavile indikacije da je slavni Portugalac svoju voljenu ipak odveo pred oltar i to u potpunoj tajnosti. U svojoj zahvali na sve čestitke koje je primila za 26. rođendan lijepa Georgina je napisala: 'Ne mogu tražiti ništa više osim zdravlja i ljubavi u svojoj obitelji. Hvala vam svima na prekrasnim željama, cvijeću i poklonima koji ste slali. Hvala i mom suprugu što mi je pružio najljepši život i podario djecu. Volim te'.

Oslovivši ga suprugom tamnokosa ljepotica dala je naslutiti da je već u braku s nogometašem.

Par se upoznao u trgovini dizajnerske odjeće Gucci u Madridu gdje je tada radila mlada Georgina. Ubrzo nakon toga počeli su izlaziti, a prvi puta snimljeni su zajedno u pariškom Disneylandu u siječnju 2017. godine.