PONOVNO PROVOCIRA

Dekolte uvijek u prvom planu: Nives Celzijus raspametila obožavatelje

07.08.2020 u 10:43

Bionic
Reading

Pjevačica Nives Celzijus nikada se ne libi pokazati svoje bujne atribute zbog kojih je poznata diljem regije. Svojim izazovnim dekolteom uvijek ponovno razveseli najveće fanove koji je vjerno prate na društvenim mrežama

Nakon nekoliko mjeseci provedenih u kući u karanteni, Nives Celzijus nestrpljenjem je dočekala slobodno ljeto. Prigoda je to da pokaže ono čime se najviše ponosi, a to su njezini bujni atributi.

Zgodna pjevačica unatoč krizi i dalje radi punom parom pa nam se putem Instagrama javila s jednog od svojih snimanja kada se prepustila u ruke frizera i vizažista. Atraktivna brineta pohvalila se svojim dotjeranim lookom, no većina njezinih obožavatelja na društvenim mrežama ipak je gledala u nešto drugo.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ove oči ne lažu...

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Pažnju im je odvraćao bujni dekolte u donjem uglu fotografije, koji rijetko tko nije primijetio. Inače, Nives je nedavno otkrila da je ponovno zaljubljena i da joj godi pažnja jednog muškarca.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Jesi za griz? 🍉

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

‘Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena’, rekla je prije nekoliko dana te dodala kako joj je ova godina bila izrazito emotivna i puna ljubavi te ima uzbudljive poslovne projekte kojima se veseli.