AVANTURE IU RUSIJE

Dejan Lovren ponovno nasmijao naciju: Pokazao kako se on i ostatak reprezentacije zabavlja kod frizera

13.07.2019 u 13:19

Bionic
Reading

Ovih dana mnogi se prisjećaju prošlogodišnjeg ludila iz Rusije kada su naši nogometni reprezentativci osvojili srebro na Svjetskom prvenstvu. Emocije su ponijele i Dejana Lovrena koji je tada s kolegom Šimom Vrsaljkom osvojio titulu najvećeg zabavljača u timu, a sada je to ponovno potvrdio

U nizu videa koji je objavio na svom službenom Instagram profilu, nogometaš Dejan Lovren pokazao je djelić skrivene atmosfere koju su prošlo ljeto proživljavali naši nogometaši u Rusiji. Umjesto anegdota na zelenom travnjaku, Lovren se prisjetio zajedničkog odlaska u frizerski salon, koji za neke od igrača nije prošao baš najslavnije.

‘Ja ne mogu pisati dok ovo gledam ponovno. Na Šiminoj faci se vidi toliki strah, jer nakon Kovinog lonca na glavi da čovjek jednostavno nije bio siguran da li može vjerovati ovoj prevoditeljici, a kamoli frizerki. I vidite sami na kraju rezultat.. malo ga skratila’, napisao je Lovren ispod videa na kojem Šime Vrsaljko sjedi na frizerskoj stolici i zabrinuta izraza lica čeka svoju novu frizuru.

Šaljivi Lovren u nastavku je objavio fotografiju kako je Šimina frizura izgledala nakon izlaska iz salona, dok je simpatični Zadranin poručio: ‘Strah me bilo da mi glavu ne otkine’.

Kao da ovo sve nije dovoljno nasmijalo naciju i fanove, Lovren je objavio video na kojem kod frizera sjedi Mateo Kovačić i u panici dobacuje svojim kolegama da pažljivo objasne frizeru kakvu frizuru želi. ‘Deki je objasnio, ali sam zakasnio kojih 7 min...nije bilo spasa Kova moj’, prisjetio se Dejan Lovren.

Iz priloženog je još jednom potvrđeno da je prošlogodišnja postava nogometnih reprezentativaca sjajno funkcionirala, kako na terenu, tako i u slobodno vrijeme.

  • +40
Hrvatska reprezentacija otputovala u Rusiju Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL