PELENE, BOČICE, GRČEVI...

David Guetta otkrio sretne vijesti: S 25 godina mlađom djevojkom čeka bebu

06.02.2024 u 11:56

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih DJ-eva današnjice i kubanska manekenka Jessica Ledon bili su jedne od glavnih zvijezda partyja uoči Grammyja

David Guetta pojavio se na crvenom tepihu s 25-godina mlađom trudnom djevojkom Jessicom Ledon u hotelu Beverly Hilton gdje se uoči dodjele godišnjih nagrada Grammy svake godine, još od 1976., održava velika zabava.

Guetta i njegova draga spremno su pozirali skupa i razmjenjivali poljupce pred okupljenim fotografima, a lijepa Kubanka je blistala u zlatnoj haljini u kojoj se isticao trudnički trbuh. Da čekaju dijete, obznanili su u studenom prošle godine, a potvrda je stigla na dodjeli nagrada Latin Grammy u Sevilli.

Vezu su počeli 2015. godine, a fotografi su već sljedeće godine na njezinoj ruci snimili veliki dijamantni prsten zbog čega se ngađalo o potencijalnim zarukama što je Guetta negirao izjavivši da je riječ o 'prstenu obećanja' budući da više ne vjeruje u brak.

Inače, Guetta se razveo i od supruge Cathy Lobe 2014. godine i to nakon 22 godine braka. Odlučili su se rastati sporazumno, a zajedno odgajaju 19-godišnjeg sina Elvisa i 15-godišnju kćer Angie. Pisalo se da je upravo Jessica razlog raspada braka, ali poznati DJ to nikada nije potvrdio.

Ledon je rođena na Kubi, ali je odrasla u Miamiju. Kad je diplomirala poslovnu ekonomiju, preselila se u Los Angeles. Velika je zaljubljenica u vježbanje i zdrav život.

  • +3
David Guetta Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON