VOLI VJENČANJA

Dakota Johnson otkrila svoj neobični hobi, kojim je oduševila obožavatelje iz cijelog svijeta

11.03.2022 u 14:43

Bionic
Reading

I dok među hobije mnogih holivudskih glumaca spadaju stvari poput slikanja, pjevanja i slično, kada je u pitanju Dakota Johnson, ništa 'nije normalno'

Ako postoji nešto u čemu Dakota Johnson uistinu uživa, onda je to upadanje na tuđa vjenčanja. Kako je otkrila 32-godišnja glumica, ona doista voli iznenaditi svoje obožavatelje na njihov najvažniji dan.

'Napravila sam to već puno puta. To je moj najdraži hobi', otkrila je Dakota Johnson za magazin W i potom se prisjetila jednog duhovitog trenutka: 'I tako, stojim ja tamo, a mladenci sjede u stolcu. Gledali su me u nevjerici pitajući se što ja tamo radim.'

  • +4
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je rekla, jednog dana i ona će biti spremna izreći 'sudbonosno da', a ako pitate njezinog oca, 72-godišnjeg glumca Dona Johnsona, dok god je njegova mezimica sretna, sretan je i on, dodajući kako je njezin 45-godišnji odabranik, glazbenik Chris Martin 'divan čovjek'.

'Ako se odluči udati, pretpostavljam da bi onda mogli stići i unuci. Zbog tog bi dijela bio posebno sretan', priznao je Don Johnson.