Ljubavni problemi oteli se kontroli

Član popularne grupe Šarmeri otet prilikom noćne šetnje!

05.06.2018 u 15:52

Bionic
Reading

'Ne brinite, sigurno smo ga vratili kući', uz smiješak su rekli producenti Luka Grgas i Jakov Grdović. Naime, sve je ovo dio scenarija novog spota grupe Šarmeri za pjesmu 'Zbog nje'

Riječ je o novom hitu ovih mladih glazbenika kojim se pripremaju za ljetnu sezonu. Dečki znaju da je za nadolazeće vruće dane potreban zarazni plesni ritam pa su pjesmu prilagodili tome i izdali je u pravom trenutku, kada su se temperature popele blizu 30 stupnjeva.

'Do ovog singla došli smo čisto spontano. Jednom prilikom razgovarali smo s kolegom Dominikom Šuškovićem iz benda O.S.D.S. i predložio nam je pjesmu 'Zbog nje'.

Nekoliko dana kasnije Dominik nam je poslao demo snimku i krenuli smo u akciju. Suradnju smo doveli na nivo više s velikim čovjekom i glazbenikom Lukom Kovačićem, u čijem studiju je pjesma i nastala', izjavio je frontmen grupe Sandro Šaško.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Grgas STUDIO

Nakon niza uspješnih hitova i oko ovog nije bilo problema u njihovim redovima. 'Prilikom svakog projekta u koji ulazimo brzo nađemo zajednički jezik i sve se dogovorimo.

A ovaj put je sve bilo puno lakše uz vrhunsku ekipu. Luka Grgas, Jakov i Luka Kovačić pravi su profesionalci i sigurni smo da s njima u kombinaciji imamo pravu stvar', zadovoljno je rekao bubnjar Kristijan Novosel.

Grupa postoji od 2007. godine i prvo ime joj je bilo Mladi šarmeri. Tijekom godina došlo je do nekoliko promjena u sastavu, sve do 2014., kada počinju svirati u sadašnjoj postavi.

Bend broji petoricu članova: Kristijan Novosel na bubnjevima, Goran Vincelj na klavijaturama i harmonici te back vokal, Denis Turniški na električnoj gitari i back vokal, Dino Turniški na bas gitari i još jedan back vokal te Sandro Šaško, frontmen grupe.

Da njih pet sviraju za čistu peticu, poslušajte odmah na YouTubeu i što prije zapamtite riječi pjesme 'Zbog nje' jer ćete je sigurno čuti na svim ljetnim partyjima!