klasik

Celine Dion sjajno odbrusila na pitanje kako joj je biti singl

24.08.2017 u 22:43

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Celine Dion, kojoj je suprug René Angélil prošle godine preminuo od karcinoma, u jednoj je kanadskoj televizijskoj emisiji predstavljala svoju novu kolekciju torbica i modnih dodataka, kad joj je novinar uputio uvijek najvažnije pitanje, što ima na ljubavnom planu. Dion je sjajnom i brzom reakcijom oduševila gledatelje

'Htio sam pitati o vašem privatnom životu', rekao je u jednom trenutku intervjua novinar, odmah potom dodajući: 'Sad je to za vas čitav novi svijet, sami ste. Kako život?'

Bez trena razmišljanja, Dion mu je uputila ozbiljan pogled i uzvratila pitanjem: 'Je li to me zovete van?'

Publika u studiju oduševljeno je pljeskala, Celine je nastavila pjevajući refren Rihannine pjesme 'Diamonds', a reporter se nasmijao govoreći kako je 'spreman', valjda - da ju izvede na spoj. Pitanje je bilo osobito neumjesno s obzirom da je Dion prije toga govorila o tome kako se osjećala zbog gubitka muža Renéa Angélila, koji je u siječnju umro od karcinoma.

Celine Dion i Rene Angelil Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Paul Chiasson/Press Association/PIXSELL

Celine i on vjenčali su se 1994. u bazilici Notre-Dame u Montrealu, u kojoj je održan i posljednji ispraćaj Angelila. Pjevačica s njime ima tri sina, 15-godišnjeg Renea-Charlesa i petogodišnje blizance Nelsona i Eddya.

Pjevačica je u emisiju došla radi predstavljanja svoje nove kolekcije torbica i modnih dodataka, koju je najavila i na svom Instragramu.