najveći ponos

Catherine Zeta-Jones pokazala sina i kćer: 'Ljeto je službeno završilo u našoj obitelji'

03.09.2020 u 13:49

Bionic
Reading

Tijekom kolovoza su uživali na odmoru na Mallorci, a sada se glumačka zvijezda pohvalila sa šarmantnom obiteljskom fotografijom na kojoj su njezina djeca, 17-godišnja Carys Zeta i 19-godišnji sin Dylan Michael Douglas s kojom se pozdravlja od najtoplijeg godišnjeg doba

'Ljeto je službeno završilo u našoj obitelji. Danas se i naši mladi vraćaju učenju', napisala je Catherine Zeta-Jones na svom Instagram profilu pored fotografije očito nastale na ljetovanju na kojoj su njezina djeca koju je dobila u braku s glumačkom legendom Michaelom Douglasom. Na fotografiji Carys naslanja ruku i bradu na bratova leđa, dok Dylan bez košulje gleda ravno u kameru. Glumica je poručila kako ih voli, a drugoj djeci da je 'znanje ključ života i da ne postustaju'.

Slavna Velšanka s američkom adresom najponosnija je na svoju djecu i vrijednosti koje im je usadila. 'Drago mi je što mi djeca dobro odgojena. Nema ništa gore od privilegirane i neodgojene djece. Bila sam prema njima kao da sam zapovjednik nekog vojnog kampa. Znaju da ne mogu kolutati očima kada govorim ili biti bezobrazni u mojoj blizini. Ja to nikada nisam radila svojoj majci, a oni to ne smiju raditi meni', izjavila je ranije.

View this post on Instagram

Sunday lunch in Zanzibar. Happy Sunday everyone!

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Podsjetimo, 75-godišnji Michael Douglas i 25 godina mlađa Catherine u braku su više od dva desetljeća tijekom kojih su prošli sve od njezine borbe s bipolarnim poremećajem, preko njegovog raka jezika do pokušaja razvoda od kojeg su na kraju odustali. Pomirili su se i 2013. su si opet dali šansu. Imaju jedan od najdugovječnijih brakova na stranoj sceni.