ŽIVOT JE BOLJI

Camila Alves otkrila zašto su ona i McConaughey napustili Los Angeles i preselili u Teksas

08.03.2024 u 14:57

Bionic
Reading

Za razliku od svojih kolega iz Hollywooda, Matthew McConaughey donio je odluku da svoju djecu neće odgajati u Los Angelesu. U dogovoru sa suprugom Camilom Alves preselili su u Teksas i za sada nisu požalili

Iako su se upoznali u Los Angelesu, te tamo dobili i troje djece, Matthew McConaughey i Camila Alves danas su ponosni stanovnici Teksasa, gdje su preselili smatrajući da će život tamo biti puno bolji upravo za njihove nasljednike, ali i njih same.

Supružnici su nedavno javnosti predstavili tekilu sa svojim potpisom, a prodaje se pod imenom Pantalones, što je zapravo njihova prva poslovna suradnja, a u razgovoru za Southern Living, čiju naslovnicu krase, McConaughey i lijepa Camila otkrili su zašto su nakon godina života u Los Angelesu donijeli odluku o preseljenju.

Uz samu selidbu vezana je i cijela priča kojoj se danas smiju. Naime, kako je otkrila Camila Alves, do ideje o preseljenju došlo je slučajno. Zbog hitne situacije u obitelji otputovali su u Teksas i tamo proveli nekoliko dana, a McConaughey je tijekom tog putovanja bio pomalo odsutan i zamišljen.

U jednom trenutku on i Camila bili su u automobilu i vozili se, a ona ga je odjednom upitala: 'Želiš preseliti ovdje, zar ne?' Nakon par sekundi šutnje odgovorio joj je potvrdno, a ona ga je tada opsovala. No, na kraju je upravo ona inicirala selidbu.

  • +2
Matthew McConaughey i Camila Alves Izvor: Profimedia / Autor: MPI04 / Capital pictures / Profimedia

Inače, Matthew McConaughey je odrastao u Teksasu, stoga je za njega sve bilo i više nego poznato. Za razliku od Alves koja je rođena i odrasla u Brazilu i o Teksasu je znala samo iz filmova. Ipak, kako je rekla, na kraju je shvatila da Teksas i njezin rodni grad imaju mnoge sličnosti zbog čega se sada u Teksasu osjeća kao kod kuće.