GAF NA TWITTERU

Burberry se pošteno osramotio, pobrkao dva glumca

13.02.2017 u 15:09

Bionic
Reading

Slavna britanska modna kuća Burberry sinoć se na Twitteru htjela pohvaliti time da je nagrađeni glumac Dev Patel na dodjeli britanskih filmskih nagrada BAFTA nosio smoking s njenim potpisom, no umjesto toga se osramotila objavivši fotografiju drugog glumca, Riza Ahmeda, proglasivši ga Devom Patelom

Modna kuća Burberry još dugo će pamtiti s gorčinom ovogodišnju dodjelu nagrada BAFTA i to ne zato što su mnoge filmske zvijezde odlučile za najvažniju glumačku večer u Londonu odjenuti nešto iz njihove kolekcije, već zato što su zamijenili dvoje britanskih glumačkih zvijezda.

Naime, želeći se na Twitteru pohvaliti time da je jedan od nagrađenih glumaca, Dev Patel, ove godine nominiran i za Oscara za mušku sporednu ulogu u filmu 'Lav', nosio njihov smoking, napravili su gaf zbog kojeg su sinoć ismijani na društvenim mrežama. Naime, njihov smoking nosio je i britanski glumac pakistanskog podrijetla Riz Ahmed, zvijezda uspješne miniserije 'The Night Of', koji je u Burberryjevom postu potpisan kao Dev Patel, a kojem jako nalikuje. I tako se dogodilo da je obožavana britanska modna kuća pobrkala dva najistaknutija mlada britanska glumca ove godine.

'Kako vas nije sram!', samo je jedan od komentara ispod Burberryjevog gafa na Twitteru koji su brzo ispravili. Danas je uslijedila i isprika te modne kuće. Patela i Ahmeda Burberryjeva pogreška sigurno je dobro nasmijala, no Burberry, s druge strane, trenutno nema razloga za smijeh.