novi član obitelji

Buduća baka je otkrila: Uskoro stiže prinova, no sve zanima odgovor na pitanje koja članica obitelji Kardashian je trudna

20.08.2021 u 19:23

Bionic
Reading

Caitlyn Jenner otkrila je kako će se obitelj Kardashian povećati za jednog člana. Naime, jedna od članica obitelji Kardashian je trudna, no Caityln još čuva tajnu o kome se točno radi

Za vrijeme kupovine u trgovini igračkama u Quincyju u Kaliforniji Caitlyn Jenner koja je već 18 puta postala baka otkrila je jednu vrlo zanimljivu novost – postat će baka i po 19. puta jer je jedna od članica obitelji Kardashian u drugom stanju.

Iako 71-godišnja bivša zvijezda showa 'I Am Cait' nije otkrila o kome se točno radi, jednoj od njezinih kćeri ili snaha, nedavno su kružile glasine kako je Kylie Jenner u trudna sa svojim drugim djetetom, piše Page Six.

  • +8
Kim i Khloe Kardashian s djecom na promociji albuma Kanyeja Westa Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, mnogima je bilo vrlo neobično što 24-godišnja Kylie, inače vrlo aktivna na društvenim mrežama, nije objavila fotografije svoje nedavno održane rođendanske zabave, a još sumnjivije je što to isto nisu učinili ni njezini prijatelji ni članovi obitelji. Osim toga, svi koji su joj čestitali rođendan putem društvenih mreža podijelili su njezine stare, već viđene fotografije, a vjerni obožavatelji zbog nekoliko detalja, poput različito nalakiranih noktiju sumnjanju kako Kyle na društvenim mrežama objavljuje stare fotografije.

Na glasine o trudnoći Kyliein glasnogovornik još se nije očitovao.

Inače, Kyle je majka trogodišnjoj Stormi Webster koju je dobila u vezi s Travisom Scottom. Nedavno su se pak pojavile glasine kako su Kyle i Travis obnovili svoju romansu kada su nedavno zajedno otputovali s kćerkom otputovali u New York.

Caitlyn Jenner ima sinove Burta, Brandona i Brodyja te kćeri Cassandru, Kylie i Kendall s bvišim partnericama Chrystie Scott, Lindom Thompson i Kris Jenner. Također je očuh Kourtney, Kim, Khloé i Robu Kardashianu.