NEZGODAN TRENUTAK

Bruce Springsteen se spotaknuo na bini pa ustao i dobro raspoložen nastavio s koncertom

01.06.2023 u 14:09

Bionic
Reading

Slavni Boss, legendarni glazbenik doživio je nezgodu tijekom koncerta u Amsterdamu. Obožavatelji su odahnuli kad su vidjeli da mu nije ništa i da se smije pa je dočekan s velikim aplauzom

Bruce Springsteen nastupao je u Amsterdamu gdje je doživio nezgodu na pozornici. Legendarni 73-godišnji glazbenik spotaknuo se tijekom jedne od izvedbi dok se pokušavao popeti stepenicama na binu u Johan Cruyff Areni.

S gitarom na ramenu promašio je stepenicu i nespretno pao, a svi su se šokirali. Nakratko je nepomično ostao ležati na leđima dok mu u pomoć nisu priskočili ostali članovi benda. Prvo su mu maknuli gitaru s vrata, a jedan od tehničara ga je postavio na noge.

Srećom, nije se ozlijedio te se vidjelo da je dobro raspoložen pa je zaradio veliki aplauzom publike. U šali se obratio okupljenima: 'Laku noć svima', prije nego je nastavio s koncertom. To se sve odigralo na koncertu prošlog tjedna dok je veteran svjetske glazbene scene s E Street Bandom izvodio pjesmu 'Ghosts' no video se ovih dana pojavio na Twitteru.

  • +3
Poznati na koncertu Brucea Springsteena u Rimu Izvor: Profimedia / Autor: ROM@MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bio je to jedan u nizu koncerata koje je zvijezda organizirala na svojoj svjetskoj turneji. Do sada je oduševio fanove u Irskoj, Italiji, Francuskoj i Španjolskoj, a čekaju ga još nastupi u Nizozemskoj, Švicarskoj, Engleskoj, Belgiji, Njemačkoj, Švedskoj i Norveškoj. U kolovozu se vraća u SAD, a turneja završava 10. prosinca u San Franciscu.