U TOP FORMI

Britney Spears pohvalila se sjajnom fit linijom

12.04.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Pop zvijezda Britney Spears već neko vrijeme pokazuje svijetu kako je napokon ušla u mirnu fazu svog života te da uživa s najmilijima. Tako je fanove oduševila posljednjom objavom na društvenim mrežama kojom je pokazala kako se provodi na Havajima

Kada ne promovira svoj novi album 'Glory' i u pauzama od showa 'Peace of me' koji se prikazuje u Las Vegasu, Britney Spears uživa u toplim krajevima na pješčanim plažama. 

Jučerašnjom objavom na internetu oduševila je mnogobrojne obožavatelje, a pohvalila se fotkama sa sunčanih Havaja, na kojima je na odmoru s mamom i djecom

From start to finish... it was a good day 🌴☀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

'Od početka do kraja, ovo je bio dobar dan', napisala je ispod videa u kojem je sa svojim sinovima. Jedanaestogodišnji Sean i samo godinu dana mlađi Jayden najviše su se razveselili ovom morskom odmoru. 

Dok su dječaci uživali u igri s valovima, popularna pjevačica s mamom je hvatala boju na obali te pokazala isklesano tijelo koje može zahvaliti predanim treninzima. 

Čini se kako je pop princeza napokon ostavila sve svoje problematične dane iza sebe i ušla u mirnu fazu života u kojoj uživa s onima koje najviše voli.