BAŠ SE POTRUDILA

Pogledajte kako je Melania Trump briljirala u uređenju Bijele kuće

26.04.2018 u 12:03

Bionic
Reading

Osim što je svojim glamuroznim izdanjem u prekrasnoj srebrnoj haljini s potpisom kultnog Chanela na državničkoj večeri u čast francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte, ostavila sve bez daha, Melania Trump je pokazala i smisao za uređenje interijera uredivši salon u kojem se održala svečana večera

Prva dama SAD-a primila se zadatka uređenja tzv. Novoj sobi u Bijeloj kući gdje je upriličena svečana večera za ugledne goste iz Francuske, bračni par Macron.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s bijelo-zelenim cvjetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred dvorane bio ukrašen grančicama s cvjetovima trešanja ubranima iz vrta Bijele kuće i postavljenim u efektne crne vaze.

Osim što se pobrinula za dekoracije na stolu i cvjetne aranžmane koji su dali posebnu notu prostoru, Melania je osobno osmislila jelovnik.

Svjetski mediji pišu kako je ovom raskošnom večerom, američki predsjednik Donald Trump želio poboljšati odnose s Europom, osobito s Francuskom pa su prigodno poslužena jela koja na neki način simboliziraju povezanost dvaju zemalja.

  • +16
Uređenje Bijele kuće za posjet Macronovih Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ugledni gosti, njih oko 150, među kojima nije bilo ni novinara ni kongresnika iz Demokratske stranke, uživali su u biranim delicijama poput marmelade od rajčica, kozjeg sira, janjećeg pečenja ili tradicionalne jambalaye, jela koje potječe s američkog Juga, točnije Louisiane..

Zanimljivo je kako je večera servirana u posuđu koje je koristila bivša prva dama Hillary Clinton, a Melaniju je za odlično obavljen posao oko organizacije pohvalio i Donald.

  • +5
Melania Trump i Brigitte Macron u Bijeloj kući Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U svojoj je zdravici američki predsjednik opisao suprugu kao 'naprosto nevjerojatnu američku prvu damu' i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koja će se pamtiti.

  • +2
Brigitte Macron i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Brigitte Macron i Melania Trump koje modni kritičari smatraju najbolje odjevenim prvim damama, ispunile su očekivanja na državničkoj večeri u Washingtonu u glamuroznim izdanjima odlučivši se za kreacije francuskih dizajnera.

Melania je bila pojam elegancije u svjetlucavoj srebrnoj haljini kuće Chanel, dok je Brigitte bila u bijeloj haljini ukrašenoj zlatnim geometrijskim aplikacijama s potpisom joj omiljenog Louisa Vuittona.