glamurozna trudnica

Borba dekoltea: Maja Šuput prihvatila Indirin izazov i nadmašila je u izazovnom izdanju

11.10.2020 u 23:28

Bionic
Reading

Članica žirija 'Tvoje lice zvuči poznato' Indira Levak u prošlotjednoj emisiji pojavila se s popriličnim dekolteom. Ovog puta zgodna trudnica u showu je 'uzvratila udarac' i zablistala u dugoj, elegantnoj haljini kakva dolikuje eurovizijskom ozračju emisije

U četvrtoj emisiji showa pala je oklada između voditeljice Maje Šuput i članice žirija Indire Levak hoće li se u sljedećoj emisiji Maja pojaviti s još dubljim dekolteom od Indire. Nije joj to bio nikakav problem pa se pojavila u kreaciji s dekolteom s kakvim je dosad još nismo vidjeli.

'Čekaj, ti si stvarno prihvatila Indirin izazov od prošlog puta? Je li može dublje, je li može niže?', pitao je Frano Ridjan Maju na početku showa. 'Zar si ti mislio da ću ja odustati, pa je l' tebi išta sveto?', odgovorila mu je Maja.

'Za ovaj nastup Maji sam namijenio dugu bijelu haljinu. Htio sam malo pomaknuti granice na televiziji, a da je prihvatljivo i nije vulgarno. Haljina ima kristale po ramenima, perje na krajevima rukava i ponosan sam na nju. To je jedna od mojih najdražih haljina. Tema je Eurosong, a ona je homage na naš način. Svečana i classy, a istodobno fina i seksi, za sva vremena, govori sto jezika', ispričao je za tportal Marko Grubnić koji osim Maje kroz cijelu sezonu showa osmišljava stajlinge i za Indiru te Nives Celzijus.