MARIJANA I SORAJA:

Bojana je manipulatorica i zla osoba

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 31.05.2011 08:17
  • Objavljeno 30.05.2011 u 19:54
Big Brother Soraja

Big Brother Soraja

Izvor: Promo fotografije / Autor: vb4.emotion.rs

Nije lako pratiti tko koga ne voli i tko koga ogovara u Big Brother kući jer se svakodnevno izjave stanara mijenjaju. Tako su u posljednjoj psihološkoj analizi Marijana i Soraja konstatirale da je Bojana manipulatorica i zla osoba

Na otpadu ništa novo. Brendon uglavnom komentira kako mu je dosadno, premda otpad smatra puno boljim okruženjem za vježbanje, a ima i Soraju koja mu svakodnevno služi kao zanimacija.

Stanari izvan luksuzne kuće zaključili su kako je Bojana oživjela otkako je došla na otpad, prvenstveno zahvaljujući činjenici što nema Nemeša.

No nemaju svi lijepo mišljenje o Bojani. Marijana i Soraja složile su se da je manipulatorica i da je zla te da ih karakterno podsjeća na Nirmala. Marijana se požalila novoj prijateljici da joj je Bojana bila jako draga, ali da je očito kalkulirala koliko će se družiti s njom pa kad joj više nije odgovaralo, onda je krenula na Soraju.

Soraja je u razgovoru konstatirala da ona to shvaća i da se njeno mišljenje o Bojani nije promijenilo nabolje. Prepričala je trenutak kad ju je Bojana pozvala u sobu da bi nalakirala nokte, za vrijeme EU zadatka, a zapravo joj je pokušala reći da joj se promijenilo mišljenje o njoj. Soraja je, iako u dobrim odnosima s Bojanom, shvatila o čemu se zapravo radilo.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi