GODINE SU SAMO BROJ

Bojana Gregorić otkrila kako slavi 45. rođendan

17.02.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Kažu da su godine samo broj, ali se nekima više, a nekima manje ocrtavaju na licu. U ovu drugu grupu ljudi spada i Bojana Gregorić Vejzović koja izgleda kao da je za nju vrijeme stalo. Jedno od omiljenih lica hrvatske glumačke scene danas puni 45. godina, a za tportal je ispričala kako će obilježiti svoj dan

'Budući da ima premijeru za 20 dana, danas sam u radnoj atmosferi, a slavit ću za vikend. Prvi mi je čestitao suprug Enes, čim su kazaljke obilježile ponoć', kaže lijepa slavljenica.

Dobro raspoložena i nasmijana Bojana kaže da su je prijateljice počele zvati već od ranog jutra. 'Znaju da danas nemamo prva dva sata škole i namjerno zovu od šest ujutro i čestitaju mi smijući se uz izgovor: Joj ,kaj sam te probudila?, i prasnu u smijeh, njih tri. I Gobac mi se javio čestitkom - sretan ti moj rođendan.

Na isti dan smo rođeni, a davnih godina samo i slavili zajedno', prisjetila se glumica. Na Instagramu je podijelila preslatku fotografiju iz djetinjstva, na kojoj ima sedam mjeseci, a među brojnim čestitarima bili su i Slavko Sobin, Sandra Perković, Tamara Garbajs, Ana Gruica.

Dugogodišnji prijatelji, Bojana i Gobac na isti dan slave rođendan, a nekad su ga slavili skupa