SPRETNA KUHARICA

Evo kako Bojana Gregorić održava zavidnu liniju

26.08.2017 u 12:55

Bionic
Reading

Kuhanje može biti prava muka, ali ne i ako ste dosjetljivi poput glumice Bojane Gregorić Vejzović koja je odlučila ubiti dvije muhe jednim udarcem te pripremiti brz i zdrav ljetni ručak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović slovi kao jedna od najljepših domaćih glumica, a mnogi se pitaju kako joj polazi od ruke žonglirati između majčinskih obaveza, cjelodnevnih proba u kazalištu i usput imati zavidnu figuru na kojoj bi joj pozavidjele mnoge poznate mame.

45-godišnja glumica koja trenutno s obitelji odmara na otoku Pelješcu, otkrila je svojim fanovima na Instagramu kako čuva svoju vitku liniju. Snalažljiva glumica odlučila je maksimalno iskoristiti sunčani dan pa je svojim najmilijima priredila brz i zdrav ručak.

'Multipraktik - kad želiš iskoristiti svaku preostalu sekundu na moru, ali i jesti zdravo, dosjetiš se rješenja za takva dva dana. Naravno ne obazireš se što klinci njurgaju', napisala je glumica ispod fotografije na kojoj se vidi lonac pun paprika.

Lijepa glumica nedavno je pokazala zavidan stas i duge noge u kupaćem kostimu, a očigledno je ukusna i lagana ljetna hrana na njezinom meniju tijekom cijele godine, jer kako inače objasniti činjenicu da Bojana s godinama izgleda sve bolje i bolje.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

A da hrana koju jedemo utječe i na našu kožu, glumica je još jednom potvrdila fotografijom bez šminke na kojoj Bojana izgleda senzacionalno. Stoga, želite li izgledati poput atraktivne glumice, predlažemo da počnete slijediti njezine kulinarske savjete i već danas spremite punjene paprike.