PRIRODNA LJEPOTICA

Bojana Gregorić opet oduševila: Pokazala kako izgleda bez trunke šminke

18.08.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić Vejzović plijeni pažnju gdje god da se okrene, a svoje je obožavatelje sada počastila fotografijom bez trunke šminke

'Samo ja... i moja Ksenija Urličić šiška', šaljivo je prokomentirala selfie fotografiju s ljetnog odmora u Dubrovniku, na kojoj pozira u potpuno prirodnom izdanju.

Poput slavnih dama i kolegica s javne scene, zanosna Bojana također nije odoljela trendu objave fotografija bez trunke šminke. Obožavatelje na Instagramu često počasti fotografijama zavidne linije u bikiniju, a njezin najnoviji selfie, kao što je slučaj s izdanjima u bikiniju, rezultirao je mnoštvom pozitivnih komentara.

Samo ja...i moja Ksenija Urlicic siska😅 #goodmorning #selfie #nomakeup #nofilter #justme #actresslife #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv) on

Priliku da pohvale izgled atraktivne zagrebačke glumice nisu propustile pjevačica Indira Levak i Iva Balaban, koju je Bojana posebno nasmijala usporedbom s frizurom legendarne dame s malih ekrana – Ksenije Urličić.

Osim što plijeni pažnju izgledom, Bojana javnost jednako oduševljava pomno osmišljenim izdanjima zbog kojih se redovito nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell