NOVA ULOGA

Blanka Vlašić za tportal otkriva: 'Bit ću koordinatorica biblijskih susreta za odrasle'

23.10.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena znatno se manje pojavljuje u javnosti u odnosu na vremena kada je palila i žarila atletskim stadionima. Osim što se fanovima pokazala u novom izdanju, Blanku Vlašić čeka novi angažman - postala je voditeljica i moderatorica biblijskog susreta o kojem je govorila za tportal

U Nadbiskupijskom sjemeništu u Splitu, u organizaciji Udruge Teofil - alumnija splitskog Katoličkog bogoslovnog fakulteta, danas se održava biblijski susret za odrasle pod nazivom 'Susreti u Riječi', a Blanka Vlašić bit će voditeljica i moderatorica tog 'duhovnog talk showa'.

'Bit ću koordinator biblijskih susreta za odrasle, ali drugi ljudi će biti u centru pažnje. Fra Ante Vučković će najprije prisutne uvesti u biblijsku riječ, a onda ću ja razgovarati s gostima iznenađenja, laicima koji duhom žive vjeru u svojim obiteljima i okruženju te ćemo istaknuti važnost laičke evangelizacije. Kako sam se pripremala s njima, duboko su me se dojmili i svatko tko dođe na susrete barem će dobiti motivaciju za svoj put služenja', ispričala nam je proslavljena atletičarka.

Izvor: Društvene mreže

Uz novi angažman stigla je i nova Blankina frizura.

'Ako vas neće voljeti s kratkom kosom, neće vas voljeti ni s dugom… Zato nosi je onakvom kakvu voliš!', poručila je svojim pratiteljima na Instagramu. Kosu je skratila i ostavila nešto duže šiške, koje su dame već neodoljivo podsjetile na modu ‘podignutih’ šiški, kakve su se nosile 90-ih, godina koje su se vratile na modnu scenu.

  • +13
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/Pixsell