ŽIVOT U VJERI

Blanka Vlašić: Hodočašće i odmor u Izraelu

Blanka Vlašić

Blanka Vlašić

Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX

Već je dobro poznato da je jednoj od najboljih hrvatskih sportašica vjera promijenila karijeru i život u potpunosti. Blanka Vlašić više puta svjedočila je svoje obraćenje koje je počelo nakon jedne od ozljeda kada je pala u depresiju. Sada je vjera dio svakodnevice nje i cijele njezine obitelji, a posebno emotivno doživljava odlazak u Izrael

Naša proslavljena sportska zvijezda nije prvi put u Izraelu. Ondje je Blanka Vlašić boravila prošle godine za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana.

'Donijela sam puno toga vrijednog, u sebi. To što sam donijela držat će me cijelu godinu, bilo je predivno i nezaboravno', izjavila je tada. Ovog puta se na svom putovanju osim hodočašća na Sveta mjesta Blanka stigla odmarati na plaži Mrtvog mora.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Screenshot/Instagram

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Screenshot/Instagram

Podsjećamo, Blanka je krajem 2012. i tijekom 2013. prolazila kroz težak životni period. Nakon operacije sjedila je kući i nije izgledalo da će se vratiti ne atletske staze, a onda joj se dogodio veliki životni preokret.

'Bog je uvijek na prvom mjestu jer sam svjesna da je sve ovo što imam upravo Božji dar i uvijek me to čvrsto drži objema nogama na zemlji. Ne želim svojatati uspjehe i oslanjati se na svoje snage. Prepuštajući uže Gospodinu, osjećam slobodu jer me vodi Onaj koji zna što je za mene najbolje. Sada mi je život puno lakši, ispunjeniji, potpuniji kad sam našla svoje ishodište i kad sam spoznala svoj pravi identitet, jer sam prije svega Božje dijete pa onda kći, sestra, sportašica', izjavila je', izjavila je ranije za tportal.

  • +13
  • +10

Blanka Vlašić

Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/Pixsell

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!