VELIKA LJUBAV

Blanka Vlašić nakon dugog vremena ponovo aktivna na društvenim mrežama, pogledajte s kim se fotografirala

24.01.2020 u 10:17

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka se u posljednje vrijeme povukla iz javnosti, pa više nije ni toliko prisutna na Instagramu. Posvetila se duhovnom životu, a u intervjuu za Laudato TV jednom prilikom je rekla da nikad ne odustaje i da joj je to najveća vrlina i mana. Blanka Vlašić svoje fanove je nakon dugog vremena raznježila novom fotografijom

Blanka već dulje vrijeme uživa u društvu svog prvog psa, kujice Roze. Udomila ju je u rujnu prošle godine što je tada objavila Zaklada za zaštitu životinja Split. Od tada se sportašica ne odvaja od nje, a sad ju je ponovo odlučila pokazati na zajedničkoj fotografiji.

View this post on Instagram

Just chilling 😎

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

Dugo vrijeme je razmišljala o udomljenju psa. 'Očekivala sam da se desi taj klik, mnogi ljudi koji su udomili rekli da im se to dogodilo, ljubav na prvi pogled, povezanost', rekla je i dodavši da je poželjela kući odvesti sve pse iz skloništa. Kod Roze su je osvojili njezin blagi pogled i njena mirnoća.

'Onda sam skužila o čemu se radi, da je nađena u jami, da ju je spasio HGSS, da je imala ogrebotine od te jame i kamena, to me dodatno potaknulo. Još kad sam vidjela snimku tog spašavanja, jako sam poželjela da se u mom domu izliječe te traume i da imamo jedan lijep suživot', ispričala je Blanka.

Početkom kolovoza obznanjeno je da se naša poznata atletičarka, bacila se u novi poslovni pothvat kada je ponosno objavila fotografije stana u Splitu kojeg iznajmljuje preko jedne poznate agencije.

Zadnji je put Blanka nastupila na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine te osvojila broncu. Propustila je SP u Londonu 2017. i EP u Berlinu 2018. godine, a otkazala je i nastup na Svjetskom prvenstvu u Dohi u rujnu prošle godine.

View this post on Instagram

If nothing, it looks cool. #redlighttherapy

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on