ZATEGNUTI ODNOSI

Bivši zaručnik od Paris Hilton zahtijeva prsten vrijedan 2 milijuna dolara

22.11.2018 u 15:25

Bionic
Reading

Vijest da Paris Hilton i Chris Zylka više nisu zajedno proširila se poput munje. Nakon samo deset mjeseci par je raskinuo zaruke, a prsten vrijedan 2 milijuna dolara slavna bogatašica ostavila je sebi u vlasništvu, što se nikako ne dopada njezinom bivšem

'Ostavila ga je. Njezin raspored je prenatrpan, a uz to je i shvatila kako on nije onaj pravi muškarac za nju. Problemi u njihovoj vezi postoje već neko vrijeme', otkrio je prije dva dana izvor blizak slavnom paru za američke novine dodavši kako su problemi između Paris Hilton i Chrisa Zylka počelo odavno, te da su u kolovozu zbog svega čak i pomakli dogovoreni datum vjenčanja.

Prekid zaruka slavne bogatašice i ne bi bio takvo iznenađenje da se potom nije odvila cijela drama oko skupocjenog dijamantnog prstena koji je do nedavno nosila na svojoj ruci.

Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je raskinula zaruke, Hilton si je prisvojila prsten i ne namjerava ga vratiti svom bivšem. On se pak nadao da će prsten vrijedan 2 milijuna dolara ponovno dobiti u svoje vlasništvo, iako ga čak nije ni kupio, nego dobio na poklon od prijatelja, draguljara Michaela Greena.

Jedan od razloga prekida bio je, kako navode prijatelji slavne starlete i to što je ona morala snositi sve financije u njihovoj vezi. 'Većina njezinih prijatelja nadala se ovakvom scenariju. Nadala se da će kad tad shvatiti da on nije za nju i da dolaze iz dva različita svijeta', rekao je jedan od bliskih ljudi 37-godišnje nasljednice.