ANTONIJA BRAČULJ

Bivša Miss Hrvatske napokon pokazala trudnički trbuščić

15.02.2018 u 11:43

Bionic
Reading

Punih pet mjeseci Antonija Bračulj, bivša Miss Hrvatske, skrivala je od javnosti da je ponovno trudna. Nakon što su joj prošle trudničke mučnine, ali i svjesna da više ne može to tajiti, Antonija je napokon potvrdila trudnoću

Nešto manje od dvije godine biti će razlika između malene Lene Bračulj i njezine sestre ili brata. Naime, Lenina majka, bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, u petom je mjesecu trudnoće, u kojoj, nakon trudničkih mučnina, napokon uživa.

'Trenutno sam u petom mjesecu trudnoće. Ulaskom u drugo tromjesječje zaplovila sam u medeni mjesec trudnoće. Imala sam mučnine u početku, ali srećom su brzo prestale. Osjećam se zaista odlično kao i inače. Trbuščić mi je podsjetnik da malo usporim. Nadam se da ćemo saznati spol na sljedećem pregledu, naravno ako se beba okrene', izjavila je za tportal.

Iako je do sada skrivala trudnoću, Antonija je napokon pokazala trbuščić i to na svom Instagram profilu, gdje se pohvalila kako ju je suprug, poduzetnik Marijan Bračulj, izveo na romantičnu večeru povodom Valentinova.

Antonija Bračulj Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Uz fotografiju, Antonija je napisala: 'Muž puž i ja zajedno slavimo/večeramo (neki piju neki ne) već četvrti Dan zaljubljenih. Pola od tih ja sam u 2 u 1.'