POTVRDILA VIJEST

Stiže još jedna zgodna beba: Bivša misica opet je u drugom stanju

13.02.2018 u 18:17

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske 2014. Antonija Bračulj i poduzetnik Marijan Bračulj presretni su jer čekaju drugo dijete. Lijepa Zagrepčanka je u petom mjesecu trudnoće

'Trenutno sam u petom mjesecu trudnoće. Ulaskom u drugo tromjesječje zaplovila sam u medeni mjesec trudnoće. Imala sam mučnine u početku, ali srećom su brzo prestale. Osjećam se zaista odlično kao i inače. Trbuščić mi je podsjetnik da malo usporim. Nadam se da ćemo saznati spol na sljedećem pregledu, naravno ako se beba okrene', otkrila je za tportal bivša Miss Hrvatske, Antonija Bračulj.

Kako kaže, druga ju je trudnoća iznenadila, iako su je ona i njezin suprug planirali. Mučnine su joj bile gore nego u prvoj trudnoći pa je čak i na infuziji završila, a oko imena bebe se još dogovaraju.

Za sada je dobila četiri kilograma, jede zdravo i raznoliko. Ova trudnoća je rizična, a ni s prošlom trudnoćom nije joj bilo lako, djevojčicu Lenu rodila je na carski rez. 

Svoje prvo dijete bivša Miss Hrvatske i njen odabranik, poduzetnik Marijan Bračulj, s kojim se vjenčala krajem lipnja nakon godinu i pol dana veze, dobili su 21. kolovoza 2016.

Antonija Bračulj Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX