voli pomagati

Bivša misica velikog srca: Ivana Ergić ponovo darivala krv

16.07.2021 u 17:46

Bionic
Reading

Život jedne od naših naljepših Miss Hrvatske danas je daleko od blještavila i reflektora. Osim što je uspješna poduzetnica i među ostalim bavi se izradom unikatnih lampi, završila je tečaj znakovnog jezika u Centru Dodir, a ne propušta pokazati ni svoju plemenitu stranu pa vrlo često daruje krv i svojim primjerom potiče i ostale da se odluče na to

Lijepa Vodičanka ranije je izjavila da smatra da kod ljudi koji ne daruju krv je glavni problem činjenica što misle da nemaju vremena za to. To, tvrdi Ivana Ergić, nije izlika jer darivanje krvi zapravo traje samo desetak minuta. Ona je krv dala već 10 puta. Voli pomagati pa je dobrovoljno darivanje krvi je posve logičan čin.

'Ukoliko radite, čak dobijete i potvrdu za izostanak s posla taj dan. Organizmu ta količina ne fali i brzo se regenerira. Stoga ne vidim razlog zašto netko ne bi dao krv ukoliko to može', ispričala je ranije za Šibenski portal. Na proljeće kad joj je željezo slabije pije frape od cikle, koprive, jabuke, banane i ostalog sezonskog voća.

Inače je završila studij Ekonomije poduzetništva, poduzetnički menadžment, trogodišnji tečaj za intervenora, svojevrsnog pratitelja i komunikologa za gluhoslijepe osobe, a poslovni uspjeh zabilježila je kreiranjem sjenila i drvenih postolja te unikatnih svjetiljki s vlastitim potpisom.

  • +3
Ivana Ergić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL