SOFIA RICHIE

Bivša djevojka Justina Biebera paradirala u oskudnom bikiniju

31.03.2018 u 16:23

Bionic
Reading

Usprkos protivljenju njezinog oca, slavnog glazbenika Lionela Richieja, 19-godišnja Sofia još uvijek je u vezi s problematičnim Scottom Disickom (34), inače bivšim partnerom Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece

Iako je njihova veza izazvala mnoge komentare, Scott i Sofia ne mare puno za kritike pa svaki trenutak provode zajedno.

Zgodna Sofia koja je bila i u vezi s nekadašnjom teen zvijezdom Justinom Bieberom ovih dana uživa u odmoru u luksuznom meksičkom ljetovalištu Cabo San Lucas kamo se uputila sa Scottom.

Društvo im prave i njegovo troje djece: Mason (8), Penelope (5) i Reign (3).

  • +5
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlada Amerikanka ponosi se svojim kao isklesanim tijelom pa je i ovoga puta uskočila u oskudni bikini koji je malo toga ostavio mašti. Kupaći kostim sportskog dizajna naglasio je njezinu zavidnu figuru, a Sofia je ovaj ljetni look upotpunila sunčanim naočalama i jednostavnom frizurom.

SCOTT DISICK I SOPHIA RICHIE

Potvrdili vrućim zagrljajima: Njihova veza šokirala je Hollywood

Pogledaj galeriju

Kako se pisalo, Scott i Kourtney su prekinuli i zbog njegove ljubavi prema partijanju i djevojkama, a prošle je godine imao i kratku aferu s još jednom mlađahnom zvijezdicom, Bellom Thorne, bivšom teen zvijezdom.

Zbog te loše reputacije, proslavljeni glazbenik Lionel Richie nije bio nimalo sretan kad je saznao za vezu svoje kćeri.

  • +20
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Naravno da me je to šokiralo, pa ja sam tata', kazao je Lionel ne krijući kako se jako boji.

Inače, Sofia polako gradi modnu karijeru pa se pojavila na naslovnicama Voguea, Vanity Faira, Nylona i magazina Town and Country, a bila je i zaštitno lice Madonninog modnog brenda Material Girl.

Ovoj prijateljici sestara Hadid i Jenner, najveća ambicija je jednoga dana stvoriti vlastiti modni brend.

'Definitivno znam da ću se u budućnosti baviti modom, vjerujem dizajnom. Želim uložiti svu svoju energiju u nešto što će biti samo moje. Stoga je vlastiti brend jednoga dana moj glavni cilj', rekla je u jednom intervjuu Sofia.