TEA SLAVICA

Bivša djevojka Brune Petkovića pokazala kako je izgledala u osnovnoj školi: 'I tada sam bila slatka'

07.12.2020 u 10:43

Bionic
Reading

U medijima se počela pojavljivati prije skoro dvije godine, kada je hodala s nogometašem Dinama Brunom Petkovićem. Međutim manekenka Tea Slavica i nakon prekida je ostala zanimljiva fanovima zbog svojih izazovnih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama. Sada je mlada Zagrepčanka pokazala nešto sasvim drugačije

Iako smo od nje uglavnom navikli vidjeti izazovna izdanja u kojima su duge, manekenske noge i nevjerojatno vitka linija u prvom planu, Tea Slavica ovoga je puta fanovima servirala nešto sasvim neočekivano.

Bivša djevojka perspektivnog nogometaša Brune Petkovića prisjetila se ranog djetinjstva te izvadila fotografije s početka osnovne škole.

‘Pronašla sam dvije stare fotografije među papirima danas. I tada sam bila slatka’, napisala je ispod objave na Instagramu.

Dvije fotografije pokazuju mladu Teu na samom početku svojeg osnovnoškolskog obrazovanja, a iako je od tada prošlo mnogo godina, vide se njezin prepoznatljiv osmijeh i bujna smeđa kosa, koju i danas stavlja u prvi plan.

Inače, Tea se osim raznim rekreativnim sportovima sve donedavno bavila i manekenstvom i modelingom. Prošle godine čak se prijavila za izbor za Miss Universe.

'Ne smatram Miss Universe vraćanjem na modne piste, već prilikom koja će mi pružiti novo iskustvo, a i dati priliku kako bih stekla dobra i korisna nova poznanstva. Iako djevojke često navode da su se prijavile isključivo samo zbog novog iskustva, smatram da je svaka od nas svjesna da posjeduje neke karakteristike vrijedne pobjede. I to je u redu jer život bez cilja i vjere u sebe ne bi imao smisla', rekla je tada.

  • +10
Kapetani biraju - Bruno Petković proglašen najboljim igračem HT Prve lige Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal