NE SMIRUJU SE REAKCIJE

Bijesne su na izbornika: Nakon Georgine, oglasile su se i sestre Cristiana Ronalda

11.12.2022 u 19:07

Bionic
Reading

Nakon što je Maroko svladao na Svjetskom nogometnom prvenstvu Portugal s rezultatom 1:0, portugalski mediji, ali ne samo oni, bruje o neuspjehu reprezentacije koju predvodi proslavljeni Cristiano Ronaldo

Odluka izbornika da se slavnog Portugalca uključi tek u drugom poluvremenu utakmice izazvala je bezbrojne negativne komentare, a među prvima oglasila se Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez koja nije birala riječi.

Lijepa brineta nije promaknula fotografima na stadionu Al-Thumama u Dohi gdje je došla kao vjerna podrška svom zaručniku, a vrlo brzo nakon utakmice u kojoj je Maroko izbacio favorizirani Portugal, na Instagramu je objavila poruku u kojoj nije krila svoje ogorčenje i razočaranje, usmjerivši svoj bijes na izbornika Fernanda Santosa.

'Ne možeš podcijeniti najboljeg igrača svijeta, svoje najmoćnije oružje. Ni ti se ne možeš zauzeti za nekoga tko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo', poručila je između ostalog Georgina.

Nije trebalo dugo čekati niti da se oglase Cristianove sestre, Katia (45) i Elma (49) s kojima je, kao i sa svojom majkom Marijom Dolores, vrlo blizak.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: KARIM JAAFAR / AFP / Profimedia

Njegova najstarija sestra, Elma Aveiro je nakon poraza Brazila na Instagramu objavila niz Storyja, a najizravnija je bila u poruci napisanoj uz fotografiju uplakanog Cristiana.

'Ubili ste čovjeka! Ubili ste ekipu! Ubili ste naciju', oglasila se Elma.

Druga sestra, pjevačica Katia Aveiro, poznatija kao Ronalda, svoj je bijes usmjerila na krivce za poraz, a u drugim objavama nije skrivala koliko je teško podnijela ispadanje Portugala s prvenstva u Kataru.

'Ovo je ono što mi lomi srce. Na kraju, gledam na ono što je moje, što je naše, a to je sav ponos koji imam za njega. I za cijelu priču koju je napisao. Uz puno patnje, ali još više slave. Uz tebe smo brate, do smrti!', poručila je Katia.