UŽIVANCIJA KOD KUĆE

Bijela rapsodija: Iva Jerković pokazala kako izgleda njezin dom

28.09.2018 u 11:22

Bionic
Reading

Poznata manekenka i poduzetnica izjavila je da voli putovati i da je najsretnija na putu ili nekom druženju s prijateljima, ali uživa i u toplini svog doma. Novom fotografijom Iva Jerković je svojim obožavateljima ponovo pokazala kako izgleda dijelić njezinog raja

Objavom fotografije, na kojoj pozira sjedeći na čupavom bijelom tepihu na velikim jastucima boje leda s reljefnim uzorkom u kratkoj zlatnoj suknji, dolčeviti s golim ramenima, trendi čizmama iznad koljena s besprijekornim make upom Iva je, nehotice ili ne, svojim pratiteljima opet otkrila i kako izgleda njezin stan, točnije njezin dnevni boravak.

View this post on Instagram

Home sweet home...🏡

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Ranije je jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako izgleda ostatak stana - spavaća soba koja je od kupaonice odijeljena staklenim vratima. U pozadini se nalazi i veliki walk-in ormar na kakvom bi joj pozavidjele mnoge ljubiteljice lijepog i skupog, a u kojem Iva jerković čuva mnogobrojne cipele i torbe. Svojevremeno izjavila da živi u blizini svojih roditelja te da je za uređenje stana angažirala prijateljicu arhitekticu, a svoje 'carstvo' je pokazala i u RTL-ovoj emisiji 'Exkluziv'.

View this post on Instagram

Morning....🙈☕️🍹.....have a nice day....

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

  • +4
Iva Jerković Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL