OBITELJSKI ODMOR

Bijeg iz Zagreba: Nevena Rendeli Vejzović subotnju špicu zamijenila lokacijom iz snova

28.03.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Iako se proteklih subota i nedjelja penjala na brda po cijeloj Hrvatskoj, uživajući u visinama i pogledima koji ostavljaju bez riječi, vikend koji još uvijek traje bivša je HRT-ova voditeljica odlučila provesti uz more. Sa svojim blizankama Leom i Mare, najmlađom Vitom i suprugom Makom Vejzovićem, uživa u Istri

Otkako je napustila posao voditeljice i otvorila vlastitu agenciju, Nevena Rendeli Vejzović doista uživa punim plućima, a vikende provodi u prirodi. I dok je u ovim hladnijim mjesecima sa suprugom Makom Vejzovićem i prijateljima planinarila po Hrvatskoj, kraj ožujka odlučila je dočekati sa svojim najdražima uz šum valova.

Nevena Rendeli Vejzović i Mak Vejzović potrpali su stvari u automobil, posjeli svoje tri djevojčice - Leu, Mare i Vitu - i krenuli u Istru gdje su uživali u pravom smislu riječi u hotelskom smještaju, vrijeme trošeći isključivo na uživanje.

Vožnje biciklima, šetnje uz more, ali i dobra hrana bili su dobitna kombinacija, a posljednja objavljena fotografija ostavila je sve bez riječi. Na njoj Nevena Rendeli Vejzović sjedi sa svoje tri nasljednice na srušenom deblu na šljunčanoj plaži skrivene uvale u Rapcu i uživa u nevjerojatnom pogledu koji se pruža ispred njih.

  • +2
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Nestvarne boje i mirno more, kao i sunce koje se probija kroz grane dodatno su uljepšali fotografiju, koju je Nevena potpisala riječima: 'Subotnja špica i razgovori o životu.'