velike glazbenice

Beyonce podržala Taylor Swift, no ovaj potez nitko nije očekivao

12.10.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Iako su obje 'zapalile' Ameriku svojim koncertnim turnejama, Beyonce i Taylor Swift pokazale su da jedna drugoj nisu konkurencija. Beyonce je sinoć stigla na premijeru filma svoje kolegice, a njihovi dobri odnosi pokazali su pravi primjer 'girl power'

Glazbenica Taylor Swift s vremenom je postala prava poduzetnica, a njezina zajednica obožavatelja svakim je danom sve veća i veća. Obožavana Swift sama je odabrala 2200 svojih najvećih obožavatelja te ih ugostila na premijeri svog koncertnog filma 'Eras Tour' u srijedu navečer.

Ludilo obožavatelja ispred trgovačkog centra 'The Grove' u Los Angelesu bilo je još veće kada su shvatili da je pred njima ne samo Taylor Swift, već i Beyonce!

U svijetu trenutno vlada i ludilo zbog povratničke turneje velike dive, a ove godine izać će i film koji će prikazati 'Renaissance World Tour'. Dvije pjevačice pozirale su zajedno nakon projekcije, a podršku mlađoj kolegici mnogi su pohvalili kao veliku i značajnu gestu koja pokazuje da među njima ne postoji rivalstvo, već kolegijalnost.

Film Taylor Swift dokumentira jedan od šest rasprodanih koncerata koje je Swift izvodila na stadionu SoFi u Inglewoodu u Kaliforniji ovog ljeta, a kroz film gledatelji će dobiti retrospektivu njezine 17-godišnje karijere. Već je prikupio nevjerojatnih 100 milijuna dolara samo u pretprodaji ulaznica, a bit će dostupan za gledanje isključivo u AMC kinima od 13. listopada.

  • +9
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia