ima objašnjenje

Beyonce: Nisam povećala usne, natekle su zbog trudnoće

05.05.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Njezine posljednje fotografije navele su mnoge na razmišljanje je li poznata pop diva Beyonce povećala usnice. Trudna pjevačica opovrgnula je glasine i obratila se dežurnim kritičarima

'Jeste li znali da pored povećanja tjelesne težine vrlo često dolazi i do drastične promjene u protoku krvi tijekom trudnoće te da povećana tekućina uzrokuje naticanje?', započela je u svojem priopćenju za američki časopis Gossip Cop trenutno najpoznatija trudnica na svijetu, pjevačica Beyonce.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

'Znate li i da su desni ponekad natečene te da to često utječe na naš govor, žvakanje i niz drugih stvari?', nastavila je navoditi 35-godišnjakinja.

Naime mnogi su je na temelju fotografija koje često objavljuje na svojim društvenim mrežama napali navodeći da je sigurno povećala svoje ionako pune usnice, na što pjevačica koja trenutno nosi blizance nije mogla ostati ravnodušna te je žestoko odvratila dežurnim kritičarima.

Otkada je u veljači ove godine objavila svijetu putem svog Instagrama da je trudna, svako njezino pojavljivanje u javnosti pomno se prati. 

🤰🏽🏡 😂

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Također, obitelj Carter u središtu je pažnje i zbog navodnog preseljenja iz New Yorka u Los Angeles, koji slovi kao ugodniji za obiteljski život, a budući da supružnici osim iščekivanih blizanaca imaju petogodišnju kćer Blue Ivy, već su počeli tražiti prikladnu kuću u koju se namjeravaju useliti kada dođu dva nova malena člana.