SRETNI I ZALJUBLJENI

Ben Affleck ne može skinuti ruke sa svoje zaručnice Jennifer Lopez: Fotografije prepune strasti obišle svijet

15.04.2022 u 10:03

Bionic
Reading

Ponovni zaručnici Jennifer Lopez i Ben Affleck više ništa ne prepuštaju slučaju. Koliko su sretni što su se nakon dvadeset godina ponovno spojili dokazuju u svakom trenutku. Ovoga puta nisu uspjeli sakriti strasti u automobilu, a sve je ulovio paparazzi

Zaljubljeni do ušiju, tako bi se u najmanju ruku mogle opisati najnovije fotografije zaručnika Bena Afflecka i Jennifer Lopez. Glumački par nije se trudio obuzdati svoje strasti bez obzira na sveprisutne fotografe koji ih prate u stopu.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pri izlasku iz njegove kuće u Los Angelesu, Jennifer je sjela u automobil, do kojeg ju je brižno otpratio Ben, a onda je uslijedio strastveni poljubac, snažni zagrljaji te su se teško odvojili jedan od drugoga. Da strasti između njih ne nedostaje, te da je njihova ljubav doslovno ponovno rasplamsana, potvrdila je sama latino diva kada je opisala detalje nedavnih zaruka sa šarmantnim glumcem. Ben je svoju voljenu zaprosio iznenada jednu večer dok se kupala u kadi.

'U subotu navečer, dok sam bila na svom najdražem mjestu na svijetu (u pjenušavoj kupki), moja predivna ljubav je kleknula i zaprosila me.Pogledala sam u njegove oči, istodobno se smijući i plačući i u isto vrijeme trudeći se shvatiti da se nakon 20 godina povijest ponavlja. Doslovce sam bila bez riječi, a on me pitao znači li to da pristajem. Tad sam mu rekla: 'Da, naravno da pristajem’, opisala je 52-godišnja glumica.

Zgodna glumica i pjevačica već je ranije u prošlosti bila zaručena za Afflecka. Zaručili su se 2002. ali dvije godine kasnije prekinuli. U međuvremenu su oboje zasnovali obitelji, Jennifer s glazbenikom Marcom Anthonyjem s kojim je dobila blizance Emmu i Maxa, a Ben s glumicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia