PA SE ISPRIČAO

BBC objavio princa Williama s penisom na čelu

02.08.2013 u 11:35

Bionic
Reading

U jednom televizijskom prilogu BBC je prikazao isječak iz spota britanske grupe Barbershopera za pjesmu 'I Could Have Married Kate' u kojemu princ William ima nacrtan penis na čelu

Prilog je šokirao brojne Britance koji su zasuli BBC protestnim porukama i pismima. 'Bio sam šokiran. Taman sam doručkovao i gledao 'BBC Breakfast' kada sam vidio nacrtani penis na čelu našeg budućeg kralja', rekao je jedan od moralno revnih gledatelja.

'Ta slika prikazana je tek nakratko tijekom humorističnog priloga koji je najavljivao gostovanje grupe Barbershopera u programu. Snimku smo dobili od grupe Barbershopera, ali propustili smo detektirati uvredljivi materijal u njoj. Ispričavamo se zbog propusta', stoji u isprici BBC-ja.

Sporni spot za pjesmu 'I Could Have Married Kate' nije ništa drugo nego zezalica nastala u trenutku dok je cijela Britanija bila zaražena virusom vjenčanja Williama i Kate. U pjesmi nesretni zaljubljenici pate za Kate, ljubomorni na njenog princa. Uostalom, poslušajte pjesmu i pogledajte spot u nastavku: