POVRATAK NA EKRAN

Barbara Kolar pokazala što radi u kasne noćne sate

12.09.2018 u 10:05

Bionic
Reading

Nakon odmora u Grčkoj i na Korčuli omiljena televizijska i radijska voditeljica napunila je baterije i spremna je za nove poslovne pothvate. Na radost gledatelja, Barbaru Kolar moći će se pratiti u novoj sezoni HRT-ove emisije 'Kod nas doma'. Ona se već naveliko sprema za prvu emisiju koja kreće ovog petka, a sada znamo i kako to izgleda

Svojim pratiteljima na Instagramu je otkrila kako trenutno izgleda njezina svakodnevica, odnosno kako provodi kasne noćne sate. U opuštenom izdanju, bez šminke i s fensi dioptrijskim naočalama, naoružana markerom i scenarijem te uz uvijek simpatične i duhovite hashtagove pored fotografije, izazvala je oduševljenje.

'Uvijek se veselim dobrom poslu, zanimljivim gostima i razgovorima', rekla je za tportal Barbara Kolar. Od ovog petka, uz radijski posao, na HRT-u radit će mozaičnu lifestyle emisiju 'Kod nas doma', za koju se priprema. U prvoj na temu 'Događaji za pamćenje' Barbara će pričati s Općom Opasnosti, Ksenijom Marinković, Žarkom Potočnjak i Robertom Ugrinom.

Osim u toj emisiji, Barbaru Kolar gledatelji će vidjeti i u novoj, trećoj sezoni popularne serije 'Crno-bijeli svijet'.

'Imam epizodnu ulogicu, nekoliko rečenica, interakcija s Jelenom Miholjević, a glumim instruktoricu računovodstva koja drži večernji tečaj u RANS-u Moša Pijade. Jako sam se razveselila kad su me pozvali da dodam i ovu seriju na popis onih koje sam pokvarila svojim glumatanjem. (smijeh) S ovom ekipom, scenaristom i redateljem Goranom Kulenovićem sam svojedobno radila 'Bitange i princeze' i to mi je bilo predivno iskustvo pa nisam uopće razmišljala bih li ili ne bih', ispričala nam je nedavno. To joj neće biti prvo glumačko iskustvo jer je sudjelovala i u serijama 'Odmori se, zaslužio si' te 'Stipe u gostima'.

  • +7
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram