PUNI BATERIJE

Barbara Kolar fotografijom u sportskom izdanju otkrila koliko uživa na Lastovu

20.08.2021 u 20:00

Bionic
Reading

Krajem srpnja omiljena radijska i televizijska voditeljica javljala se s godišnjeg odmora na grčkom otoku Kalimnosu. Na svom Instagram profilu podijelila je mnoge opuštene trenutke s ljetovanja, te se pohvalila da je osim u kupanju i sunčanju uživala i u planinarenju. Sada boravi u Dalmaciji

Još jedna od fotografija s ovogodišnjeg ljetovanja nastala je na Lastovu, ispred svjetionika. Barbara Kolar ju je pokazala na Instagram storyju, a na njoj se nalazi u ležernom outfitu u kakvom je nismo navikli gledati, a u kojem se ona osjeća najbolje. Neupućeni bi u najmanju ruku pretpostavili da se radi o dvadesetogodišnjakinji.

Što god da odjene savršeno joj pristaje zbog vitke linije i vječno mladenačkog izgleda. Komentari na njezin izgled su gotovo uvijek pohvalni, pa je u medijima nerijetko nazivaju 'savršenom plavušom Barbie'. Sjajna plava kosa i istrenirano tijelo rezultat su mukotrpnog truda.

'Jedanput sam se zbog stilističkog izbora rasplakala prije izlaska pred kamere, a nisam ni mimoza, ni neograničeno tašta. To što sam obukla bilo mi je tako grozno da u tome ne bih ni psa prošetala, a to je aktivnost koju ponekad obavljam i u pidžami. Ipak sam pripravljeno poslušno odjenula. Iskreno, kad jedanput iziđem na scenu, najvažnije mi je da me ono što nosim ne sputava i da ne moram misliti o tome umjesto o onome što moram ili želim reći. No volim da me posljednji pogled u ogledalo prije toga ispuni srećom i mirom', otkrila je Barbara ranije za Slobodnu Dalmaciju.

  • +7
Barbara Kolar kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL