ZALJUBLJENI SUPRUŽNICI

Barbara i Lukas Nola pozirali s prelijepom kćeri Marom

29.03.2017 u 13:07

  • +6

Domjenak nakon premijere kazališne predstave 'Srce veće od ruku'

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

U kazalištu Gavella u utorak navečer održana je premijera drame splitskog glumca i pisca Elvisa Bošnjaka 'Srce veće od ruku'. Nakon predstave druženje glumaca i njihovih suradnika i prijatelja nastavilo se u kafiću kazališta, a Barbaru Nolu, koja u predstavi glumi s Hrvojem Klobučarom, Tarom Rosandić i Andrejem Dojkićem, došli su podržati njezini najmiliji

'Prezadovoljna sam premijerom. Bilo mi je jako lijepo raditi na predstavi. Bili smo mali tim i skupa smo sudjelovali u improvizacijama i autorski oko svega. Mlada redateljica predstave Tamara Damjanović je fenomenalna i od nje će biti u budućnosti puno lijepih i velikih predstava', rekla je za tportal Barbara Nola.

U toj veoma važnoj večeri Barbara je imala uza se važne osobe - supruga Lukasa i kćer Maru koji su joj došli dati podršku. Lijepa 19-godišnja Mara redovita je gošća umjetničkih događaja i ne propušta nijedan mamin glumački projekt, a i njezina je glavna modna savjetnica.

'Sin Jakov već je odgledao probe budući da radi za Gavellu spotove i biljetira', otkrila je glumica.

Sa svojom ljubavi, redateljem Lukasom Nolom Barbara je razmjenjivala poljupce i nježne dodire u foajeu kazališta. Nisu im smetali fotoreporteri pred kojima su dali do znanja da su nakon 22 godina sretnog braka jednako zaljubljeni kao prvoga dana.

Barbara i Lukas nakon deset godina ponovno su zajedno radili na mini seriji 'Čuvar dvorca' koja će se emitirati na HTV-u ove jeseni. Riječ je o žanrovskoj seriji čija se radnja događa tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća.