EMILY VANCAMP I JOSH BOWMAN

Bajkovito vjenčanje na Bahamima: Kada ljubav s malih ekrana dobije pravu potvrdu u stvarnom životu

18.12.2018 u 11:35

Bionic
Reading

Svoju vezu, započetu još 2012. godine, glumački par Emily VanCamp i Josh Bowman proteklog su vikenda ozakonili na egzotičnim Bahamima. Njihova ljubav rodila se na setu serije 'Osveta', a zaručili su se u svibnju 2017. godine

Proteklog je vikenda jedna vijest itekako razveselila sve obožavatelje televizijske serije 'Osveta'. Naime, na otoku Harbour, na Bahamima, svoju su ljubavnu priču, rođenu na malim ekranima, ozakonili glavni glumci serije, 32-godišnja Emily VanCamp i dvije godine mlađi Josh Bowman.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

12.15.18 ❤️

Objavu dijeli Emily VanCamp (@emilyvancamp)

Par, koji je u popularnoj ABC-jevoj seriji glumio supružnike, prvi je puta snimljen u javnosti u siječnju 2012. godine, dok su se u svibnju 2017. godine zaručili.

Vijest o zarukama s obožavateljima je podijelila sama Emily VanCamp, objavivši fotografiju na kojoj pozira s rukama preko lica, dok sa prsta sjaji pozamašni zaručnički prsten s dijamantom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️

Objavu dijeli Emily VanCamp (@emilyvancamp)

Iako u seriji, kao supružnici, nisu uspjeli sačuvati svoju ljubav, Emily VanCamp i Josh Bowman odavno su odlučili da u javnosti neće previše pričati o svojoj vezi.

  • +7
Emily VanCamp i Josh Bowman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.