SLAVLJE LJUBAVI

Bajkovita ceremonija u šumi: Slavna holivudska glumica udala se u tajnosti

22.08.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Čarolija usred 800 godina stare šume bila je mjesto na kojem je glumica Hilary Swank izrekla sudbonosno 'da' svom partneru Philipu Schneideru nakon dvije godine veze

Godinu i pol nakon što su se zaručili popularna američka glumica Hilary Swank i njezin partner Philip Schneider u tajnosti su izmijenili i bračne zavjete.

Časopis Vogue doznaje kako se lijepa glumica opredijelila za netipičnu lokaciju koja je njihov najvažniji dan pretvorila u pravu bajku.

44-godišnja zvijezda zablistala je u veličanstvenoj kreaciji poznatog libanonskog dizajnera Elieja Saaba, a bračne je zavjete izmijenila usred šume u parku prirode Santa Lucia Preserve nedaleko od Kalifornije. Na vječnu ljubav svom se voljenom partneru zaklela pred 800 godina starim hrastom i kumovima.

Hilary je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu, glumicu Marisku Hargitay, dok je mladoženja u ulozi kuma zamislio oca Phila.

Bajkovita vjenčanica cijenjenog dizajnera, kojeg obožavaju mnoge poznate dame, rezultat je višesatnog ručnog rada.

Par je odabrao zelenilo kao mjesto obilježavanja svog vjenčanja jer su veliki ljubitelji prirode te svoje godišnje odmore gotovo uvijek provode u šumi ili planinama. Upravo zato Philip je slavnu glumicu krajem 2016. zaprosio u planinama Colorada ispred prekrasnog višemetarskog slapa.

Hilary Swank Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia